MALATYA / ARGUVAN - Atmalılar Ortaokulu

Kas

BENİM NÂCİZ VÜCÛDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR; FAKAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR" MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ekm

Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir sevinçle karşılandı.Gösteriler ve yapılan etkinlikler ilgiyle izlendi.

Eyl

Okulların açıldığı ilk hafta 19 -23 eylül tarihleri arasında ilköğretim haftası kutlandı.Yine aynı tarihler arasında 15 temmuz şehitleri için anma törenleri yapıldı.

Eyl

15 Temmuzda meydana gelen darbe girişimini okulumuzdaki öğrencilerle birlikte kınıyoruz.

Ock

Atmalılar Ortaokulu öğrencileri, İstanbul Ataşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu ´´Yeşil Pota,Temiz Doğa´´proje yarışması kapsamında en çok ambalaj atığı toplayarak 26-28 Aralık 2015 Tarihleri arasında İstanbul´da düzenlenen geziye katılmaya hak kazandılar.

Ock

Okulumuzda yerli malı haftası etkinlikleri yapılıyor. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize gerekli ilgiyi gösterdiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

8. sınıflara yönelik olan TEOG sınavı okulumuzda başarılı şekilde yapılmıştır.

Okulumuzda İnsan Hakları haftası kutlama etkinliği yapılmıştır.